"Nu känner jag mig rustad för framtida utmaningar."

Marcus Berglund, Tyréns Leda utan att vara chef
Marcus Berglund, Tyréns
Utbildningsupplägg Utbildnings-
upplägg
Ladda ned
Ledarskap och projektledning

Leda utan att vara chef

Ledarskapsutbildning för dig som vill träna på att leda utan att vara chef.

Att leda utan att vara chef kräver kunskap och insikter om sig själv och om andra. Den här populära utbildningen ger dig värdefulla insikter i vad som motiverar andra och hur du får gruppen att fungera bra.

Du får kunskap om hur du genom ett tydligt ledarskap skapar framgång tillsammans med ditt team. Rustad med mod och kompetens står du sedan redo att anta nya utmaningar och leda gruppen mot uppsatta mål.

Leda utan att vara chef är utbildningen för dig som leder andra utan att formellt vara chef. Du kanske leder projekt, driver utvecklingsarbete, leder team eller arbetsgrupper. Eller så arbetar du med koordination och samordning. Du kanske också har tagit första steget mot en chefsroll.

Leda utan att vara chef ingår även i Certifierad projektledare 1.0.

Under utbildningen får du insikt i dina styrkor och lär dig leda människor i det dagliga arbetet. Du får kunskap att hantera konflikter, arbetsrättsliga frågor, gränsdragningar samt stärker din auktoritet som ledare. Du får också insikt om din betydelse för gruppen, hur just din grupp fungerar och vad varje enskild individ behöver för att bidra till teamets framgång.

Leda utan att vara chef – upplägg

Inför utbildningen får du göra en DISC-analys som är en analys av din kommunikations- och beteendestilar. Självkänsla och självinsikt är viktigt i din roll som ledare och förberedelserna ger värdefulla ledtrådar att jobba med under utbildningen.

Under två givande utbildningsdagar kommer du träna på att leda utan chefsmandat. Vi gör konkreta övningar som stärker dig i rollen som ledare. Du kommer att utveckla din förståelse om gruppen, din egen roll och organisationens mål.

14 900 kr

Boka utbildning Visa datum
Laddar
datum

Kontakta oss

Har du några frågor så är du varmt välkommen att höra av dig till oss. Vi återkommer så fort som möjligt.

Skickar
Formulär
När du fyller i din e-postadress samtycker du till att dina uppgifter behandlas enligt vår integritetspolicy.

Tack!

Vi återkommer till dig så snabbt vi kan.

Referenser

Kostnadsfria seminarier

Frukost och nya perspektiv ingår. Välkommen!

Utbildningspaket

Utbildningspaket är den perfekta lösningen för er som vill förköpa utbildningsdagar och själva bestämma när ni vill använda era tillfällen. De funkar som ett klippkort som hela verksamheten kan använda. Ett smart sätt att spara tid, pengar och trygga verksamhetens kompetensutveckling.

Läs mer

Våra kunder

Sök på Framfot

Ange din sökning nedan: