fbpx

"Efter utbildningen har vi gjort förändringar som redan givit resultat."

Emma Nilsson, Cambio Healthcare Leda utan att vara chef
Emma Nilsson, Cambio Healthcare
Utbildningsupplägg Utbildnings-
upplägg
Ladda ned
Ledarskap och projektledning

Leda utan att vara chef

Ledarskapsutbildning för dig som vill bli bättre på att leda och påverka andra utan att ha formellt chefsmandat.

Företagsanpassa

Att leda utan att vara chef är ett uppdrag som kan vara både roligt och komplext. Den här populära utbildningen ger dig värdefulla insikter, nya verktyg och praktisk träning som hjälper dig att lyckas i din roll. Du kommer att lära dig vad som motiverar andra och hur du får gruppen att fungera bra, med fokus på hur du kan leda andra utan att formellt vara chef. 

Leda utan att vara chef ingår även i det populära utbildningsprogrammet Certifierad projektledare.

Leda utan att vara chef – innehåll

Utbildningen Leda utan att vara chef anpassas efter dig och dina behov. Genom analys och praktisk träning kommer du få syn på dina styrkor, dina utvecklingsmöjligheter och hur du kan använda dina förutsättningar för att på bästa sätt leda människor i det dagliga arbetet. Du får kunskap att hantera konflikter, arbetsrättsliga frågor, gränsdragningar samt stärker din auktoritet som ledare. Du får också insikt om din betydelse för gruppen, hur just din grupp fungerar och vad varje enskild individ behöver för att bidra till teamets framgång.

Genom att ta del av aktuell forskning och öva praktiskt på det du lär dig, kommer du efter utbildningen veta hur du genom ett tydligt ledarskap skapar framgång tillsammans med ditt team. Rustad med mod och kompetens står du sedan redo att anta nya utmaningar och leda gruppen mot uppsatta mål.

Utbildningen börjar med att du gör en behovs- och självanalys. Självkänsla och självinsikt är viktigt i din roll som ledare och förberedelserna ger värdefulla ledtrådar att jobba med under utbildningen.

För vem?

Det här är en utbildning för dig som leder andra utan att vara chef. Du kanske leder projekt, driver utvecklingsarbete, leder team eller arbetsgrupper. Eller så arbetar du med att koordinera och samordna. Kanske har du också tagit första steget mot en chefsroll.

Den här ledarskapsutbildningen går både fysiskt och 100% på distans (live). Oavsett vilket du väljer får du en inspirerande, behovsanpassad och praktisk utbildning som hjälper dig framåt.

Erbjudande: Boka din utbildning nu och bli guldmedlem, med fri tillgång till alla våra minikurser.

17 900 kr

Visa datum
Boka utbildning
Laddar
datum

Referenser

Utbildningspaket

Utbildningspaket är den perfekta lösningen för er som vill förköpa utbildningsdagar till ett förmånligt pris. Utbildningspaketen finns i tre storlekar och fungerar som ett klippkort som hela verksamheten kan använda. Ett smart sätt att spara tid, pengar och trygga verksamhetens kompetensutveckling.

Läs mer

Kontakta oss

Har du några frågor så är du varmt välkommen att höra av dig till oss. Vi återkommer så fort som möjligt.

Skickar
Formulär
När du fyller i din e-postadress samtycker du till att dina uppgifter behandlas enligt vår integritetspolicy.

Tack!

Vi återkommer till dig så snabbt vi kan.

Alla utbildningar

Våra kunder

Sök på Framfot

Ange din sökning nedan: