fbpx

"Nu känner jag mig rustad för framtida utmaningar."

Marcus Berglund, Tyréns Leda utan att vara chef
Marcus Berglund, Tyréns
Utbildningsupplägg Utbildnings-
upplägg
Ladda ned
Ledarskap och projektledning

Leda utan att vara chef

Ledarskapsutbildning för dig som vill träna på att leda och påverka andra utan att ha formellt chefsmandat.

Företagsanpassa

Den här populära utbildningen ger dig värdefulla insikter i vad som motiverar andra och hur du får gruppen att fungera bra. Med fokus på hur du lyckas med att leda andra utan att formellt vara chef.

Du får kunskap om hur du genom ett tydligt ledarskap skapar framgång tillsammans med ditt team. Rustad med mod och kompetens står du sedan redo att anta nya utmaningar och leda gruppen mot uppsatta mål.

Det här är en utbildning för dig som leder andra utan att vara chef. Du kanske leder projekt, driver utvecklingsarbete, leder team eller arbetsgrupper. Eller så arbetar du med att koordinera och samordna. Kanske har du också tagit första steget mot en chefsroll.

Under utbildningen får du insikt i dina styrkor, dina utvecklingsmöjligheter och hur du kan använda dem för att leda människor i det dagliga arbetet. Du får kunskap att hantera konflikter, arbetsrättsliga frågor, gränsdragningar samt stärker din auktoritet som ledare. Du får också insikt om din betydelse för gruppen, hur just din grupp fungerar och vad varje enskild individ behöver för att bidra till teamets framgång.

Leda utan att vara chef ingår även i Certifierad projektledare 1.0.

Leda utan att vara chef – upplägg

Inför utbildningen får du göra en DISC-analys som är en analys av din kommunikations- och beteendestilar. Självkänsla och självinsikt är viktigt i din roll som ledare och förberedelserna ger värdefulla ledtrådar att jobba med under utbildningen.

Under två givande utbildningsdagar kommer du träna på att leda utan chefsmandat. Vi gör konkreta övningar som stärker dig i rollen som ledare. Du kommer att utveckla din förståelse om gruppen, din egen roll och organisationens mål.

Den här ledarskapsutbildningen går både fysiskt och 100% på distans (live). Oavsett vilket du väljer får du en inspirerande, behovsanpassad och praktisk utbildning som hjälper dig framåt.

Erbjudande: Boka din utbildning nu och bli guldmedlem, med fri tillgång till alla våra minikurser.

17 900 kr

Boka utbildning Visa datum
Laddar
datum

Referenser

Utbildningspaket

Utbildningspaket är den perfekta lösningen för er som vill förköpa utbildningsdagar till ett förmånligt pris. Utbildningspaketen finns i tre storlekar och fungerar som ett klippkort som hela verksamheten kan använda. Ett smart sätt att spara tid, pengar och trygga verksamhetens kompetensutveckling.

Läs mer

Kontakta oss

Har du några frågor så är du varmt välkommen att höra av dig till oss. Vi återkommer så fort som möjligt.

Skickar
Formulär
När du fyller i din e-postadress samtycker du till att dina uppgifter behandlas enligt vår integritetspolicy.

Tack!

Vi återkommer till dig så snabbt vi kan.

Våra kunder

Sök på Framfot

Ange din sökning nedan: