fbpx

"Jag rekommenderar utbildningen till alla som är nya i sin chefsroll."

Abbas Ganjehi, Kiwa Ledarskap nivå 1 – Ny som chef
Abbas Ganjehi, Kiwa
Utbildningsupplägg Utbildnings-
upplägg
Ladda ned
Ledarskap och projektledning

Ledarskap nivå 1 – Ny som chef

Ny som chef är ledarskapsutbildningen för dig som vill öka din kompetens och känna dig säker i ditt nya ledarskap.

Företagsanpassa

I utbildningen Ny som chef får du träna praktiskt på kunskap, verktyg och modeller som ger ökad trygghet i din nya chefsroll. Du får lära dig hur du genom målstyrning kan sätta, följa upp och nå uppsatta mål.

This course is also available in English: Leadership level 1 – New to management.

Ledarskap nivå 1 ger insikt om hur du med coachning och utvecklingssamtal involverar dina medarbetare i målbilden. Hur du håller möten, utvecklingssamtal, lönesamtal och svåra samtal. Du kommer att lära dig hur du du tacklar utmaningen att bli chef över dina gamla kollegor och hur du handskas med situationer som känns jobbiga. Efter avslutad utbildning har du en stabil grund att bygga ditt ledarskap och din chefsroll på.

Utbildningen ingår även i Certifierad ledare.

Ny som chef – en utbildning som gör skillnad

Inför utbildningsdagarna får du göra en behovsinventering och en självanalys för att identifiera dina styrkor och utvecklingsområden i din roll som chef och ledare. Självkänsla och självinsikt är viktigt i din roll som chef och analysen ger värdefulla ledtrådar att jobba med under utbildningen.

Under två intensiva dagar får du bland annat kunskap om de juridiska grunderna inom arbetsrätt. Du kommer också att få träna praktiskt för att lära dig bemästra områden som delegering, uppföljning och målstyrning. Dessutom får du det du behöver för att anpassa ditt ledarskap efter olika typer av grupper och individer.

Utbildningen varvas med övningar och personliga råd med diskussioner. Tillsammans med en erfaren ledare kommer du också lära dig hur du på bästa sätt handskas med just ditt uppdrag.

Som avslutning får du göra en personlig handlingsplan. En chefsplan för det kommande året och en vision för ditt ledarskap. Dessutom får du tre månaders kostnadsfri support efter avslutad utbildning.

Den här ledarskapsutbildningen går både fysiskt och 100% på distans (live). Oavsett vilket du väljer får du en inspirerande, behovsanpassad och praktisk utbildning som hjälper dig framåt.

Erbjudande: Boka din utbildning nu och bli guldmedlem, med fri tillgång till alla våra minikurser.

17 900 kr

Kostnadsfria seminarier

Frukost och nya perspektiv ingår. Välkommen!

Referenser

Utbildningspaket

Utbildningspaket är den perfekta lösningen för er som vill förköpa utbildningsdagar till ett förmånligt pris. Utbildningspaketen finns i tre storlekar och fungerar som ett klippkort som hela verksamheten kan använda. Ett smart sätt att spara tid, pengar och trygga verksamhetens kompetensutveckling.

Läs mer

Kontakta oss

Har du några frågor så är du varmt välkommen att höra av dig till oss. Vi återkommer så fort som möjligt.

Skickar
Formulär
När du fyller i din e-postadress samtycker du till att dina uppgifter behandlas enligt vår integritetspolicy.

Tack!

Vi återkommer till dig så snabbt vi kan.

Alla utbildningar

Våra kunder

Sök på Framfot

Ange din sökning nedan: