fbpx

"Konkret nytta här och nu."

Emma Fredriksson, Skånetrafiken Projektledning i praktiken
Emma Fredriksson, Skånetrafiken
Utbildningsupplägg Utbildnings-
upplägg
Ladda ned
Ledarskap och projektledning

Projektledning i praktiken

En kurs i projektledning för dig som vill leda projekt till framgång på utsatt tid och få alla i gruppen att styra mot samma mål.

Företagsanpassa

Med inriktning på praktiskt projektarbete ger kursen dig möjlighet att arbeta med dina egna projekt. Resultatet blir att du direkt kan överföra och använda övningarna i praktisk tillämpning efter utbildningen.

Projektledning i praktiken ingår som delutbildning i Certifierad projektledare 1.0.

Det här är en praktisk kurs i projektledning där du lär dig att använda modeller, målsättningar och verktyg som stöd för effektivt arbete. Du får också insikt i hur du når framgång som projektledare genom att kommunicera och samverka med projektets alla deltagare med målsättningen att driva projektet i rätt riktning.

Projektledning i praktiken – upplägg

Innan kursen i projektledning startar görs en kompetensinventering för att kartlägga dina styrkor och utvecklingsområden i din roll som projektledare.

Under tre intensiva kursdagar kommer du bland annat få insikt i vilka som är de vanligaste orsakerna till att projekt havererar och hur du kan undvika dem. Du lär dig hantera budgetering av projektresurser, liksom kontroll och uppföljning av projektets ekonomi. Du får även träna på att använda ett ledarskap som engagerar och stödjer projektmedlemmarna.

Efter denna kurs i projektledning vet du hur du framgångsrikt planerar och driver ett projekt. Du kan hantera hela flödet, från projektidé och förberedelser till genomförande och avslutning.

Du har tillgång till support upp till tre månader efter avslutad utbildning.

Den här projektledarutbildningen går både fysiskt och 100% på distans (live). Oavsett vilket tillfälle du väljer får du en inspirerande, behovsanpassad och praktisk utbildning som hjälper dig framåt.

Erbjudande: Boka din utbildning nu och bli guldmedlem, med fri tillgång till alla våra minikurser.

22 900 kr

Visa datum
Boka utbildning
Laddar
datum

Referenser

Utbildningspaket

Utbildningspaket är den perfekta lösningen för er som vill förköpa utbildningsdagar till ett förmånligt pris. Utbildningspaketen finns i tre storlekar och fungerar som ett klippkort som hela verksamheten kan använda. Ett smart sätt att spara tid, pengar och trygga verksamhetens kompetensutveckling.

Läs mer

Kontakta oss

Har du några frågor så är du varmt välkommen att höra av dig till oss. Vi återkommer så fort som möjligt.

Skickar
Formulär
När du fyller i din e-postadress samtycker du till att dina uppgifter behandlas enligt vår integritetspolicy.

Tack!

Vi återkommer till dig så snabbt vi kan.

Alla utbildningar

Våra kunder

Sök på Framfot

Ange din sökning nedan: