Liten utbildning i projektledning (VIDEO)

3 tips: bli bäst på projektledning

Gratis projektledarutbildning

I den här videon bjuder vi på en liten utbildning i projektledning. Varför vi gör det kan du läsa vidare om i artikeln.

Jobba praktiskt med ditt eget projekt och dig själv i rollen som projektledare i vår utbildning Certifierad projektledare. Du tränar på nya saker och får jobbet gjort på plats, hos oss. Läs mer!

Två av tio projekt lyckas

Bara två av tio projekt lyckas. Det visar forskning. Bland annat en omfattande svensk studie där bara 15% av de projektledare som intervjuades hade uppnått sina projektmål. Men det finns saker du kan göra för att skapa bättre förutsättningar och nå större framgång med dina projekt. I videon berättar Erik mer om det. 

Tackla förändrade förutsättningar

Den vanligaste anledningen till att projekt misslyckas är att förutsättningarna förändras. Projektmål eller företagets prioriteringar blir annorlunda – vilket kan bero på att planeringsfasen inte var optimal, eller helt enkelt på att världen snurrar på och vissa saker händer utan att vi kan göra något åt dem.

I vår projektledarutbildning får du jobba praktiskt med ditt eget projekt. Tillsammans med en erfaren utbildare skapar du konkret nytta och en plan framåt. Kolla in Projektledning i praktiken. (3 utbildningsdagar + blended learning).

Våra bästa tips: liten utbildning i projektledning

Det finns ett recept som hjälper dig att lyckas med nästa projekt. Erik berättar mer om hur du gör det praktiskt , i videon.

1. Ta ledarrollen

2. Dubbla din kompetens – hårda & mjuka värden

3. Fostra beställaren

 

Vilket är ditt bästa, nästa steg mot framgång? Gör vår kostnadsfria utbildningsanalys i Ledarskap & Projektledning HÄR.

Lär dig hemligheten bakom ett välfungerande ledarskap

Beställ vår rapport kring ett välfungerande ledarskap. Du får del av rapporten, analysen, våra slutsatser, vad det innebär konkret och vilka lärpunkter du kan dra av detta som du har nytta av i din roll och i er organisation. Fyll i formuläret för att ta del av rapporten.

Jag godkänner Framfots integritetspolicy. En gång i månaden får du vårt nyhetsbrev som hjälper dig nå framgång i din yrkesroll. Du kan självklart avregistrera dig när du vill.

Kontakta mig

Är du intresserad av att veta mer om våra utbildningar, våra konsulttjänster eller om företaget är du varmt välkommen med din förfrågan. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig.

Jag godkänner Framfots integritetspolicy. En gång i månaden får du vårt nyhetsbrev som hjälper dig nå framgång i din yrkesroll. Du kan självklart avregistrera dig när du vill.

Beställ Utbildningskatalog

Inspiration & information om vårt utbud i tryckt format. Beställ vår utbildningskatalog bekvämt hem till brevlådan.

Ett välfungerande ledarskap

Vill du veta hur personal och chefer ser på ledarskapet? Beställ vår rapport ”Ett välfungerande ledarskap”.

Prenumerera på våra tips för framgång

Ligg steget före med praktiska tips du har direkt nytta av i din vardag.

Frukostseminarium: Varför gör de inte som jag säger?

Kostnadsfritt seminarium om ledarskap – i Stockholm, Malmö och Göteborg. Boka din plats idag!

Utbildning för framgång

Framfot erbjuder praktiska och behovsanpassade utbildningar inom ledarskap, sälj, marknadsföring, kommunikation och HR. Läs mer om våra kurser via nedanstående länkar.