Liten utbildning i projektledning

Bara två av tio projekt lyckas. Men det finns saker du kan göra för att skapa bättre förutsättningar och nå större framgång med dina projekt. Kolla in våra tre bästa tips för det i den här videon.

Forskning visar att bara två av tio projekt lyckas. Bland annat finns en omfattande svensk studie där bara 15% av de projektledare som intervjuades hade uppnått sina projektmål.

Jobba praktiskt med ditt eget projekt och dig själv i rollen som projektledare i vår utbildning Certifierad projektledare. Du tränar på nya saker och får jobbet gjort på plats, hos oss. Läs mer här!

Tackla förändrade förutsättningar

Den vanligaste anledningen till att projekt misslyckas är att förutsättningarna förändras. Projektmål eller företagets prioriteringar blir annorlunda – vilket kan bero på att planeringsfasen inte var optimal, eller helt enkelt på att världen snurrar på och vissa saker händer utan att vi kan göra något åt dem.

Det recept som Erik berättar om i videon ser ut så här:

1. Ta ledarrollen

2. Dubbla din kompetens – hårda & mjuka värden

3. Fostra beställaren

 

I vår projektledarutbildning får du jobba praktiskt med ditt eget projekt. Tillsammans med en erfaren utbildare skapar du konkret nytta och en plan framåt. Kolla in Projektledning i praktiken. (3 utbildningsdagar + blended learning).

 

Prenumerera på framgångsmagasinet Mallar

Framgångsmagasinet

Ligg steget före med praktiska tips som du har direkt nytta av i din vardag

Kontakta oss

Har du några frågor så är du varmt välkommen att höra av dig till oss. Vi återkommer så fort som möjligt.

Skickar
Formulär

Tack!

Vi återkommer till dig så snabbt vi kan.

Kostnadsfria seminarier

Frukost och nya perspektiv ingår. Välkommen!

Våra kunder

Sök på Framfot

Ange din sökning nedan: