fbpx
Sälj och marknad

Håll motivationen uppe och skapa affärer även i svåra tider

Få verktyg och praktisk träning för att hålla både motivation och försäljning uppe, även när kunderna verkar lamslagna av pågående kris. Det här är ett interaktivt webbinarium för säljare som snabbt vill eller behöver ta vara på nya möjligheter. Delta live och få svar på dina frågor!

Företagsanpassa

I tider av kris händer saker med våra hjärnor. Det påverkar oss som arbetar med försäljning och det påverkar våra kunder. I det här fartfyllda webbinariet får du verktyg och träning som hjälper dig att prestera på topp – även i utmanande situationer. Vår inspirerande utbildare ger dig verktyg för att hamna på rätt plats mentalt, och tips på hur du hjälper dina kunder att komma dit.

Under en timme får du ta del av kunskap & verktyg som hjälper dig att leda kunder, affärer och möten i den virtuella värld vi verkar i just nu. Vi delar med oss av praktiska tips för hur du kan hantera pris- och avtalsförhandlingar utan att vare sig tappa affären eller behöva lägga dig platt. Dessutom får du en metod du kan använda för att hitta och skapa nya affärsmöjligheter.

Webbinariet pågår i en timme och efteråt finns möjlighet att fortsätta diskutera, ställa frågor och byta erfarenheter med utbildaren och övriga deltagare.

 

Är ni många som vill gå eller önskar en utbildning anpassad efter era behov? Klicka på offertknappen så återkommer vi med förslag.

Visa datum
Boka utbildning
Laddar
datum

Kostnadsfria seminarier

Frukost och nya perspektiv ingår. Välkommen!

Referenser

Kontakta oss

Har du några frågor så är du varmt välkommen att höra av dig till oss. Vi återkommer så fort som möjligt.

Skickar
Formulär
När du fyller i din e-postadress samtycker du till att dina uppgifter behandlas enligt vår integritetspolicy.

Tack!

Vi återkommer till dig så snabbt vi kan.

Alla utbildningar

Våra kunder

Sök på Framfot

Ange din sökning nedan: