Personal och HR

Lär dig att skapa en positiv tillvaro och få rätt saker gjorda

Större fokus och mer effektivt arbete, eller en källa till oro och dåligt samvete? Att jobba på distans ställer rutinerna på ända för många. Välkommen till ett webbinarium som hjälper dig att skapa en mer positiv tillvaro och få bra saker att hända.

Företagsanpassa

Fler och fler jobbar nu på distans, på obestämd tid. Många vittnar om större fokus och mer effektivt arbete – men också om att oro för framtiden tar större plats när inte kollegorna gör det. När de dagliga rutinerna lyser med sin frånvaro kan det vara en utmaning att få rätt saker gjorda.

I det här interaktiva live-webbinariet får du förståelse för hur du kan forma en produktiv vardag när du distansarbetar. Du får konkreta nycklar för att motverka oro och ångest, och för att skapa bra rutiner som hjälper dig fokusera. Dessutom delar vår erfarna utbildare med sig av tips på hur du hantera snabba svängningar, prioriterar rätt saker och lär dig att strunta i sånt som är oviktigt.

Efter webbinariet har du fått nycklar för att hålla både humör och produktivitet uppe, och skapa mening i tillvaron när du arbetar på distans.

Det här är webbinariet som alla som jobbar hemma borde gå! För att forma en tryggare tillvaro och få mer av rätt saker gjorda.

Webbinariet pågår i en timme och efteråt finns möjlighet att fortsätta diskutera, ställa frågor och byta erfarenheter med utbildaren och övriga deltagare.

Är ni många som vill gå eller önskar en utbildning anpassad efter era behov? Klicka på offert-knappen så återkommer vi med förslag.

Visa datum
Boka utbildning
Laddar
datum
Relaterade utbildningar

Kostnadsfria seminarier

Frukost och nya perspektiv ingår. Välkommen!

Referenser

Kontakta oss

Har du några frågor så är du varmt välkommen att höra av dig till oss. Vi återkommer så fort som möjligt.

Skickar
Formulär
När du fyller i din e-postadress samtycker du till att dina uppgifter behandlas enligt vår integritetspolicy.

Tack!

Vi återkommer till dig så snabbt vi kan.

Alla utbildningar

Våra kunder

Sök på Framfot

Ange din sökning nedan: