Ledarskapsutbildning på distans – våra mest populära kurser

Här har vi samlat våra mest populära ledarskapsutbildningar och vad deltagarna säger om dem. Alla utbildningar är tillgängliga på distans.

Hur blir man egentligen en bra chef? Den gamla myten om att det är något man föds till, kan vi väl skrota en gång för alla. Att leda är en yrkeskonst som många andra. Det är något du kan lära dig att bli bra på, och något som du behöver öva på för att fortsätta utvecklas i. I en ledarskapsutbildning kan du få verktyg och praktisk träning som hjälper dig med det.

Lästips! 9 bra anledningar till att du ska gå en ledarskapsutbildning. Klicka här för hela artikeln.

Men det är inte alltid möjligt att åka iväg för ett par kursdagar på annan ort. Hämtning på förskolan, tennisträning, social distansering eller att det är lite bökigt att resa – ja, ibland kommer livet helt enkelt emellan. Som tur är finns idag alla tekniska möjligheter för att hålla riktigt bra, praktiska och givande utbildningar utan att ses fysiskt.

Distansutbildning kräver mer

Att lära ut på distans kräver både kunskap och ett bra förarbete som låter pedagogik och teknik jobba ihop. Undvik dammiga onlinekurser som enbart består av förinspelade videoklipp, och upplägg där du behöver sitta och gäspa i timmar medan någon håller låda på andra sidan skärmen. För att lära dig på riktigt behöver du få träna praktiskt på din nya kunskap. Finns de förutsättningarna är det minst lika bra och ibland bättre att gå på distans än att gå en fysisk utbildning.

Bli proffs på digital utbildning! Ta del av våra bästa tips i livesänt webbinarium. Boka här.

Med det som grund har Framfots erfarna utbildare tagit fram ett pedagogiskt, interaktivt och roligt upplägg som ger dig det du behöver, oavsett var du befinner dig. Du deltar live och utbildningen kopplar hela tiden an till dig, din yrkesroll och den verksamhet du jobbar i.

Våra mest populära ledarskapsutbildningar på distans

Här kan du se och höra vad tidigare deltagare tycker om några av våra mest uppskattade distansutbildningar inom ledarskap.

Psst! Missa inte vårt gulderbjudande: Boka utbildning nu och få fri tillgång till alla våra webbinarier.

Ledarskap nivå 1 – ny som chef


Bli trygg i din nya roll som ledare. I den här utbildningen får du kunskap, verktyg och praktisk träning för att ta ditt ledarskap till nästa nivå. 2 utbildningsdagar. 100% på distans.

Ledarskap nivå 1 – ny som chef. Läs mer och boka här!

Arbetsrätt i praktiken


Få en trygg grund för att hantera svåra situationer i din yrkesroll. Hur avslutar man som arbetsgivare en medarbetares anställning på ett korrekt sätt? Vad ska ett anställningsavtal innehålla? Den här distansutbildningen ger dig full koll på det, och andra viktiga arbetsrättsfrågor.

Arbetsrätt i praktiken – läs mer om utbildningen här.

Projektledning i praktiken


Vässa din projektmetodik och led projekt till framgång på utsatt tid. Under tre intensiva och roliga dagar får du i den här utbildningen möjlighet att jobba praktiskt med ett eget projekt, samtidigt som du lär nytt. Du kan gå hela utbildningen hemifrån.

Projektledning i praktiken. Läs mer och boka här!

Ledarskap nivå 3 – coachande ledarskap


Stärk personalens förmåga till självständigt arbete. I den här utvecklande utbildningen får du kunskap och verktyg för att stärka medarbetarnas förmåga att agera självständigt och växa genom att ta mer ansvar.

Ledarskap nivå 3 – coachande ledarskap. Boka här!

Certifierad projektledare

Bli Certifierad projektledare. Få praktisk kunskap och verktyg för att leda projekt, projektgrupper och förändring. Det här är ett komplett utbildningsprogram som består av tre delutbildningar (Projektledning i praktiken, Ledarskap nivå 2 – bygga team samt Förändringsledning) och ger dig möjlighet att bli Certifierad projektledare.

Hela programmet är tillgängligt på distans. Läs mer och boka här!

Leda utan att vara chef

Marcus Berglund på Tyrens har gått utbildningen Leda utan att vara chef hos Framfot

Träna på att leda andra utan att ha formellt chefsmandat. Den här populära utbildningen ger dig värdefulla insikter i vad som motiverar andra och hur du får gruppen att fungera bra. Med fokus på hur du lyckas med att leda andra utan att formellt vara chef.

Leda utan att vara chef – läs mer och boka här!

Leda på distans i praktiken

Karl Sjödin på Synoptik har gått utbildningen Leda på distans i praktiken hos Framfot

Hur bygger man teamkänsla när mycket av kommunikationen sker skriftligt eller över videolänk? Hur kan du motivera medarbetarna på distans – och hur undviker du att de jobbar för mycket? Det här är en utbildning med konkreta verktyg för dig som leder på distans.

Leda på distans i praktiken – gå utbildningen hemifrån. Boka här!

Förändringsledning

Joakim Jareld på Unioen har gått Förändringsledning hos Framfot

Få det du behöver för att initiera och leda förändringsprojekt framgångsrikt i en föränderlig omvärld. I den här utbildningen arbetar du praktiskt med förändringsprojekt. Med konkreta arbetssätt och metoder för att skapa förankring och acceptans vid beslutspunkter i hela organisationen lägger du grunden för nyskapande idéer och stark implementering.

Utbildningen Förändringsledning, läs mer och boka här.

Tips! Så bokar du rätt utbildning

För att du ska få största möjliga effekt av din utbildning finns det några saker som är bra att tänka på. Många har en tydlig bild av att man vill gå en särskild utbildning, för att till exempel lära sig ett specifikt verktyg.

Vårt råd är att istället fokusera på målet med kompetensutvecklingen. Vad är syftet med att gå utbildning just nu? När du satt mål och syfte med insatsen är det lättare att veta om ni träffar rätt – precis som i alla projekt. Därför tycker vi också det är viktigt att anlita utbildningsföretag och konsulter som ställer frågor kring era långsiktiga mål. Sådana som inte bara strävar efter att få bra utvärderingar utan vill hjälpa er att nå era mål och skapa resultat på riktigt.

Innan du bokar distansutbildning

Fundera på och kolla upp:

  1. Vilken skillnad vill du uppleva efter utbildningen?
  2. Hur kommer ni få ta del av kunskapen?
  3. Vilken erfarenhet har utbildaren av att utbilda digitalt?
  4. Får du möjlighet att träna praktiskt under utbildningen?
  5. Hur säkerställer leverantören att du fortsätter utvecklas när du är tillbaka i din vardag?

Digiflex: delta på distans eller på plats – du väljer!

I den här videon berättar vi mer om hur du får ta del av precis samma utbildningsinnehåll, dialoger och praktisk träning när du går ledarskapsutbildning hos Framfot, oavsett om du deltar på distans eller på plats.


Stort lycka till – och varmt välkommen till oss.

Prenumerera på framgångsmagasinet Begär offert

Kontakta oss

Har du några frågor så är du varmt välkommen att höra av dig till oss. Vi återkommer så fort som möjligt.

Skickar
Formulär
När du fyller i din e-postadress samtycker du till att dina uppgifter behandlas enligt vår integritetspolicy.

Tack!

Vi återkommer till dig så snabbt vi kan.

Kostnadsfria seminarier

Frukost och nya perspektiv ingår. Välkommen!

Alla utbildningar

Våra kunder

Sök på Framfot

Ange din sökning nedan: