Stoppa gnället! 3 tips vänder kulturen

Gnälls det för mycket på jobbet? Var fjärde svensk tycker det. Därför tipsar vi i den här videon om hur du kan vända gnällkulturen på ditt jobb.

Gnäll kan smitta

Vi har sagt det förr: alla behöver så klart inte vara obotliga optimister med rosa moln under fötterna. Du FÅR klaga på novembermorgnar, lokaltrafiken och vädret. Men återkommande gnäll kan smitta och leder lätt till en klagokultur där man hittar fel på allt och alla. Dessutom tar det både tid och energi.

Läs mer om hur du kan stoppa gnället

Gnäll och skitsnack är faktiskt några av de saker vi tycker är mest irriterande hos våra kollegor enligt en studie av Yougov. Läs gärna mer om det, hur gnäll kan vara skadligt och få fler tips i vår artikel: Sätt stopp för gnäll på jobbet.

Tips som utvecklar dig!

Vill du träna praktiskt på att sätta en härligare kultur där personalen trivs och presterar? Kolla in vår utbildning Stärkt företagskultur och värderingar.

Eller vässa ditt ledarskap genom att gå utbildningsprogrammet Certifierad ledare. Du får konkreta verktyg, praktisk träning och extra stöd mellan utbildningstillfällena då du jobbar med din egen roll, grupp och verksamhet.

Prenumerera på framgångsmagasinet Mallar

Framgångsmagasinet

Ligg steget före med praktiska tips som du har direkt nytta av i din vardag

Kontakta oss

Har du några frågor så är du varmt välkommen att höra av dig till oss. Vi återkommer så fort som möjligt.

Skickar
Formulär
När du fyller i din e-postadress samtycker du till att dina uppgifter behandlas enligt vår integritetspolicy.

Tack!

Vi återkommer till dig så snabbt vi kan.

Kostnadsfria seminarier

Frukost och nya perspektiv ingår. Välkommen!

Våra kunder

Sök på Framfot

Ange din sökning nedan: