Stoppa gnället! 3 tips vänder kulturen (VIDEO)

Stoppa gnällkulturen ledarskapsutbildning

Gnälls det för mycket på jobbet? Var fjärde svensk tycker det. Därför tipsar vi i den här videon om hur du kan vända gnällkulturen på ditt jobb.

Gnäll kan smitta

Vi har sagt det förr: alla behöver så klart inte vara obotliga optimister med rosa moln under fötterna. Du FÅR klaga på novembermorgnar, lokaltrafiken och vädret. Men återkommande gnäll kan smitta och leder lätt till en klagokultur där man hittar fel på allt och alla. Dessutom tar det både tid och energi.

Läs mer om hur du kan stoppa gnället

Gnäll och skitsnack är faktiskt några av de saker vi tycker är mest irriterande hos våra kollegor enligt en studie av Yougov. Läs gärna mer om det, hur gnäll kan vara skadligt och få fler tips i vår artikel: Sätt stopp för gnäll på jobbet.

Tips som utvecklar dig!

Vill du träna praktiskt på att sätta en härligare kultur där personalen trivs och presterar? Kolla in vår utbildning Stärkt företagskultur och värderingar.

Eller vässa ditt ledarskap genom att gå utbildningsprogrammet Certifierad ledare. Du får konkreta verktyg, praktisk träning och extra stöd mellan utbildningstillfällena då du jobbar med din egen roll, grupp och verksamhet.

Kontakta oss så hjälper vi dig att vända kulturen!

Är du intresserad av att veta mer om våra utbildningar, våra konsulttjänster eller om företaget är du varmt välkommen med din förfrågan. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig.

Jag godkänner Framfots integritetspolicy. En gång i månaden får du vårt nyhetsbrev som hjälper dig nå framgång i din yrkesroll. Du kan självklart avregistrera dig när du vill.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ta del av nyheter, erbjudanden, kunskap och tips för framgång från Framfot genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Beställ vår utbildningskatalog!

Vilket är ditt nästa steg? Vi bjuder på verktygslåda för kompetensinventering i katalogen som ger dig svaret. Den hjälper dig förankra din utveckling hos din chef.

Jag godkänner Framfots integritetspolicy. En gång i månaden får du vårt nyhetsbrev som hjälper dig nå framgång i din yrkesroll. Du kan självklart avregistrera dig när du vill.

Utbildning för framgång

Framfot erbjuder praktiska och behovsanpassade utbildningar inom ledarskap, sälj, marknadsföring, kommunikation och HR. Läs mer om våra kurser via nedanstående länkar.

Prenumerera på våra tips för framgång

Ligg steget före med praktiska tips du har direkt nytta av i din vardag.

Seminarium: Från duktiga specialister till närvarande ledare

Vi bjuder på konkreta verktyg för ett modigare ledarskap. Frukostseminarium i Stockholm, Malmö och Göteborg.

Frukostseminarium: Varför gör de inte som jag säger?

Kostnadsfritt seminarium om ledarskap – i Stockholm, Malmö och Göteborg. Boka din plats idag!

Ett välfungerande ledarskap

Vill du veta hur personal och chefer ser på ledarskapet? Beställ vår rapport ”Ett välfungerande ledarskap”.