"Nu vet jag hur jag ska effektivisera mina projekt."

Emil Enarsson, Tierps kommun Certifierad projektledare 2.0
Emil Enarsson, Tierps kommun
Utbildningsupplägg Utbildnings-
upplägg
Ladda ned
Ledarskap och projektledning

Certifierad projektledare 2.0

En utbildning i projektledning för dig som vill fördjupa dina kunskaper och vässa dina verktyg som projektledare.

Företagsanpassa

I påbyggnadsprogrammet Certifierad projektledare 2.0 får du konkreta verktyg, ny kunskap och praktisk träning för att nå ännu större framgång i din roll och med dina projekt. Du jobbar aktivt med egna projekt under hela utbildningen.

Några av de vanligaste utmaningarna för mer erfarna projektledare är att snabbt få projektmedlemmar och intressenter på banan. Det kan också vara utmanande att hantera att medlemmar byts ut under projektets gång, leda olika former av projektmöten och skapa en bra totalekonomi.

Certifierad projektledare 2.0 är en utbildning i projektledning på avancerad nivå. Det är ett komplett utbildningsprogram i tre delar som avslutas med en certifiering som ett värdefullt kvitto på din utveckling.

Utbildning Certifierad projektledare 2.0 – upplägg

Utbildningen börjar med en teamutvärdering där vi analyserar hur arbetet i din projektgrupp fungerar. Under hela utbildningen fortsätter du att arbeta praktiskt med element och uppgifter ur egna projekt, vilket gör att du får konkret nytta och direkt ser effekt av det du lär dig och det jobb du gör.

Utbildningen består av tre delutbildningar. I utbildningen Ledarskap nivå 2 kommer du att utveckla din förmåga att bygga starka team och leda olika typer av grupper. Utbildningen Ekonomi för ledare ger dig möjlighet att vässa dina ekonomiska kunskaper för en bättre projektekonomi. I Presentationsteknik & retorik får du träna praktiskt på framgångsrik kommunikation i dina projektmöten.

Du anpassar själv takten efter dina och verksamhetens behov, och efter avslutad utbildning gör du ett examensprov för att bli certifierad. Efter den här utbildningen i projektledning kommer du känna dig bättre rustad och mer framgångsrik som projektledare.

Individuell coachning och kvalitetssäkring ingår

I Certifierad projektledare 2.0 ingår extra stöd och kvalitetssäkring före, under och efter varje utbildningstillfälle. Dessutom får du två tillfällen individuell coachning med en egen projektmentor.

Med vårt Digiflex-upplägg väljer du att delta fysiskt vid utbildningsdatumen eller gå helt på distans. Oavsett vilket får du en inspirerande, behovsanpassad och praktisk utbildning som hjälper dig framåt.

Erbjudande: Boka din utbildning nu och bli guldmedlem, med fri tillgång till alla våra webbinarium.

36 800 kr

Boka utbildning Visa datum
Startdatum certifiering

Certifieringen består av flera delar. Välj datum för den första delen, så hjälper vi dig att hitta datum till resterande delar längre fram.

Laddar
datum

Kontakta oss

Har du några frågor så är du varmt välkommen att höra av dig till oss. Vi återkommer så fort som möjligt.

Skickar
Formulär
När du fyller i din e-postadress samtycker du till att dina uppgifter behandlas enligt vår integritetspolicy.

Tack!

Vi återkommer till dig så snabbt vi kan.

Referenser

Webbinarium

Frukost och nya perspektiv ingår. Välkommen!

Utbildningspaket

Utbildningspaket är den perfekta lösningen för er som vill förköpa utbildningsdagar och själva bestämma när ni vill använda era tillfällen. De funkar som ett klippkort som hela verksamheten kan använda. Ett smart sätt att spara tid, pengar och trygga verksamhetens kompetensutveckling.

Läs mer

Våra kunder

Sök på Framfot

Ange din sökning nedan: