fbpx

"Inspirerande utbildare och nya infallsvinklar."

Karl Sjödin, Synoptik Leda på distans i praktiken
Karl Sjödin, Synoptik
Utbildningsupplägg Utbildnings-
upplägg
Ladda ned
Ledarskap och projektledning

Leda på distans i praktiken

Hur bygger man teamkänsla när mycket av kommunikationen sker skriftligt eller över videolänk? Hur kan du motivera medarbetarna på distans – och hur undviker du att de jobbar för mycket? Det här är en utbildning med konkreta verktyg för dig som leder på distans.

Företagsanpassa

Idag leder i princip alla chefer på något vis på distans. Kanske leder du fasta medarbetare som sitter på olika orter, arbetar i skift eller jobbar hemifrån. Kanske har du en ökad andel tillfälliga medarbetare som knyts till specifika projekt eller uppgifter. I den här utbildningen lär du dig att ta vara på alla möjligheter när du ska leda ett team utifrån dagens förutsättningar.

Leda på distans i praktiken – upplägg

Under utbildningen arbetar vi med konkreta verktyg för att skapa ett ramverk och rätt förutsättningar för din personal att lyckas på distans. Du kommer också lära dig enkla men effektiva metoder för att följa upp och stötta i vardagen.

Vi utgår från din roll och dina förutsättningar och arbetar med en tydlig, enkel och tidsbesparande metod som ger dig nya färdigheter och praktisk förståelse för hur du skapar självgående team i just din organisation.

Du lär dig att skapa ett målinriktat team på distans genom att använda de drivkrafter alla människor har: viljan att bestämma själva, tillhöra ett sammanhang och bli riktigt bra på sin uppgift. Det ökar kvaliteten i ditt ledarskap, förenklar för dig och dem du leder samt bygger in coachning och uppföljning i vardagen.

Alla Framfots utbildningar går både fysiskt och 100% på distans (live). Oavsett vilket du väljer får du en inspirerande, behovsanpassad och praktisk utbildning som hjälper dig framåt.

Erbjudande: Boka din utbildning nu och bli guldmedlem, med fri tillgång till alla våra webbinarium.

16 900 kr

Boka utbildning Visa datum
Laddar
datum

Kontakta oss

Har du några frågor så är du varmt välkommen att höra av dig till oss. Vi återkommer så fort som möjligt.

Skickar
Formulär
När du fyller i din e-postadress samtycker du till att dina uppgifter behandlas enligt vår integritetspolicy.

Tack!

Vi återkommer till dig så snabbt vi kan.

Referenser

Webbinarium

Frukost och nya perspektiv ingår. Välkommen!

Utbildningspaket

Utbildningspaket är den perfekta lösningen för er som vill förköpa utbildningsdagar och själva bestämma när ni vill använda era tillfällen. De funkar som ett klippkort som hela verksamheten kan använda. Ett smart sätt att spara tid, pengar och trygga verksamhetens kompetensutveckling.

Läs mer

Våra kunder

Sök på Framfot

Ange din sökning nedan: