fbpx

"Inspirerande utbildare och nya infallsvinklar."

Karl Sjödin, Synoptik Leda på distans i praktiken
Karl Sjödin, Synoptik
Utbildningsupplägg Utbildnings-
upplägg
Ladda ned
Ledarskap och projektledning

Leda på distans i praktiken

Hur formar du ett samarbetsvilligt team när kollegorna jobbar på olika håll? Hur kan du motivera dina medarbetare på distans – och hur undviker du att de jobbar för mycket? Det här är en utbildning med konkreta verktyg för dig som leder på distans.

Företagsanpassa

Idag leder i princip alla chefer på något vis på distans. Kanske leder du fasta medarbetare som sitter på olika orter, arbetar i skift eller jobbar hemifrån. Kanske har du en ökad andel tillfälliga medarbetare som knyts till specifika projekt eller uppgifter. I den här utbildningen lär du dig att ta vara på alla möjligheter när du ska leda ett team utifrån dagens förutsättningar.

Leda på distans i praktiken – upplägg

Under utbildningen arbetar vi med konkreta verktyg för att skapa ett ramverk och rätt förutsättningar för din personal att lyckas på distans. Du kommer också lära dig enkla men effektiva metoder för att följa upp och stötta i vardagen.

Vi utgår från din roll och dina förutsättningar och arbetar med en tydlig, enkel och tidsbesparande metod som ger dig nya färdigheter och praktisk förståelse för hur du skapar självgående team i just din organisation.

Du lär dig att skapa ett målinriktat team på distans genom att använda de drivkrafter alla människor har: viljan att bestämma själva, tillhöra ett sammanhang och bli riktigt bra på sin uppgift. Det ökar kvaliteten i ditt ledarskap, förenklar för dig och dem du leder samt bygger in coachning och uppföljning i vardagen.

Anpassat upplägg
  • Begär offert
  • Behovsanalys
  • Projektplan
  • Uppstart
  • Uppföljning
  • Målgång

Kontakta oss

Har du några frågor så är du varmt välkommen att höra av dig till oss. Vi återkommer så fort som möjligt.

Skickar
Formulär
När du fyller i din e-postadress samtycker du till att dina uppgifter behandlas enligt vår integritetspolicy.

Tack!

Vi återkommer till dig så snabbt vi kan.

Referenser

Kostnadsfria seminarier

Frukost och nya perspektiv ingår. Välkommen!

Utbildningspaket

Utbildningspaket är den perfekta lösningen för er som vill förköpa utbildningsdagar till ett förmånligt pris. Utbildningspaketen finns i tre storlekar och fungerar som ett klippkort som hela verksamheten kan använda. Ett smart sätt att spara tid, pengar och trygga verksamhetens kompetensutveckling.

Läs mer

Alla utbildningar

Våra kunder

Sök på Framfot

Ange din sökning nedan: