fbpx
Personal och HR

Arbetsrätt: Varsel, uppsägning och sjuklön

Hur går vi tillväga vid uppsägning på grund av arbetsbrist? Hur funkar det med karensdag och sjuklön nu? Och måste jag låta corona-oroliga jobba hemifrån?

Företagsanpassa

Under en fartfylld och inspirerande timme sänder vi ett live-webbinarium som ger svar på de vanligaste arbetsrättsliga frågor du som arbetsgivare behöver ha koll på just nu. Du får insikt och kunskap som hjälper dig att stå trygg i de svåra situationer som kan uppstå i din yrkesroll, när coronakrisen satt djupa spår på våra arbetsplatser. Du får ta del av en mall för uppsägning på grund av arbetsbrist och vi går igenom några av de statliga stöd som finns att tillgå och hur de fungerar i praktiken.

Dessutom har du möjlighet att ställa frågor till vår kompetenta utbildare – som är verksam advokat specialiserad på arbetsrätt.

Webbinariet riktar sig till dig som hanterar arbetsrättsliga frågor på jobbet. Kanske jobbar du inom HR, är verksamhetschef eller leder en fristående avdelning eller grupp.

Webbinariet pågår i en timme och efteråt finns möjlighet att fortsätta diskutera, ställa frågor och byta erfarenheter med utbildaren och övriga deltagare.

 

Är ni många som vill gå eller önskar en utbildning anpassad efter era behov? Klicka på offert-knappen så återkommer vi med förslag.

Visa datum
Boka utbildning
Laddar
datum
Relaterade utbildningar

Kostnadsfria seminarier

Frukost och nya perspektiv ingår. Välkommen!

Referenser

Kontakta oss

Har du några frågor så är du varmt välkommen att höra av dig till oss. Vi återkommer så fort som möjligt.

Skickar
Formulär
När du fyller i din e-postadress samtycker du till att dina uppgifter behandlas enligt vår integritetspolicy.

Tack!

Vi återkommer till dig så snabbt vi kan.

Alla utbildningar

Våra kunder

Sök på Framfot

Ange din sökning nedan: