fbpx
Kommunikation och retorik

Gör svåra samtal enklare och lyckas med tydlig kommunikation

Coronakris eller inte – som chef kommer du förr eller senare hamna i situationer där du behöver leverera tunga besked och ta svåra samtal. I det här webbinariet rustar vi dig med kunskap och verktyg som gör svåra samtal enklare.

Företagsanpassa

Svåra samtal med personal är en uppgift som för de allra flesta chefer känns utmanande. Hur kommer medarbetaren reagera? Hur ska du förbereda samtalet för att det ska landa rätt? En vanlig utmaning är att du tycker att du kommunicerar tydligt, medan mottagaren uppfattar dig på ett helt annat sätt än du tänkt.

I det här webbinariet möter du en av våra erfarna utbildare via webblänk. Du får ta del av kunskap och praktiska verktyg som gör svåra samtal enklare, och din kommunikation mer tydlig. Webbinariet livesänds och du har hela tiden möjlighet att interagera både med utbildaren och övriga deltagare. Du kan ställa frågor och bolla situationer som är aktuella för dig, just nu.

Under en faktaspäckad och interaktiv timme får du förståelse för vad som händer hos både sändare och mottagare i krislägen och hur du kan hantera det. Du får ta del av en metod som hjälper dig att behålla lugnet i svåra samtal. Dessutom får du med dig praktiska verktyg du kan använda direkt för att känna trygghet och självförtroende – och kommunicera tydligt även när det blåser kallt.

Webbinariet pågår i en timme och efteråt finns möjlighet att fortsätta diskutera, ställa frågor och byta erfarenheter med utbildaren och övriga deltagare.

 

Är ni många som vill gå eller önskar en utbildning anpassad efter era behov? Klicka på offert-knappen så återkommer vi med förslag.

Visa datum
Boka utbildning
Laddar
datum

Kostnadsfria seminarier

Frukost och nya perspektiv ingår. Välkommen!

Referenser

Kontakta oss

Har du några frågor så är du varmt välkommen att höra av dig till oss. Vi återkommer så fort som möjligt.

Skickar
Formulär
När du fyller i din e-postadress samtycker du till att dina uppgifter behandlas enligt vår integritetspolicy.

Tack!

Vi återkommer till dig så snabbt vi kan.

Alla utbildningar

Våra kunder

Sök på Framfot

Ange din sökning nedan: