fbpx
Ledarskap och projektledning

Få koll på hur du balanserar företagsekonomin i svåra tider

Ett interaktivt webbinarium för dig som snabbt behöver få koll på hur du ska balansera företagsekonomin i krisen. Delta live och få svar på dina frågor!

Företagsanpassa

I det här webbinariet svarar en av våra kunniga och engagerade utbildare på de vanligaste (och viktigaste!) frågorna inom företagsekonomi när det krisar.

Vilka är de viktigaste nyckeltalen att hålla koll på just nu? Hur gör man en likviditetsplanering för den närmaste tiden? Hur kan du förhandla ner kostnaderna hos dina leverantörer? Vilka bidrag och lånemöjligheter finns på tapeten? Hur säkrar du upp att du som chef eller företagsledning inte hamnar i problem om det går åt skogen? Vad behöver du tänka på i dialogen med banker och andra finansiärer?

Under en intensiv timme får du kunskap som hjälper dig att fatta rätt beslut framåt. Du kommer förstå mer av arbetet som er ekonomiavdelning och/eller redovisningskonsult behöver göra. Samt kunna göra dig en överblick av vad ni har att arbeta med i dagsläget och vilka delar ni kan påverka.

Webbinariet pågår i en timme och efteråt finns möjlighet att fortsätta diskutera, ställa frågor och byta erfarenheter med utbildaren och övriga deltagare.

Är ni många som vill gå eller önskar en utbildning anpassad efter era behov? Klicka på offert-knappen så återkommer vi med förslag.

Visa datum
Boka utbildning
Laddar
datum

Kostnadsfria seminarier

Frukost och nya perspektiv ingår. Välkommen!

Referenser

Kontakta oss

Har du några frågor så är du varmt välkommen att höra av dig till oss. Vi återkommer så fort som möjligt.

Skickar
Formulär
När du fyller i din e-postadress samtycker du till att dina uppgifter behandlas enligt vår integritetspolicy.

Tack!

Vi återkommer till dig så snabbt vi kan.

Alla utbildningar

Våra kunder

Sök på Framfot

Ange din sökning nedan: