"Utbildning för framgångsrika verksamhetsledare."

Anna Furuhäll (VD), Framfot Certifierad verksamhetsledare
Anna Furuhäll (VD), Framfot
Utbildningsupplägg Utbildnings-
upplägg
Ladda ned
Ledarskap och projektledning

Certifierad verksamhetsledare

En utbildning för verksamhetsledare som vill bredda och fördjupa sin kompetens och färdigheter. Den riktar sig till dig som har eller kommer att få ansvar för en verksamhet eller fristående affärsområde.

Att leda en verksamhet i dagens snabbrörliga och digitala verklighet är en utmaning. Samtidigt ger det nya möjligheter du kan ta vara på. Den här utbildningen ger dig den kunskap och träning du behöver för att få det att hända.

Utbildningen Certifierad verksamhetsledare är ett komplett utbildningsprogram i fem delar som rustar dig att leda, utveckla och forma en verksamhet från nuläge till er nya, ännu ljusare framtid. Genom hela utbildningen går kopplingen till din vardag som en röd tråd. Du kommer jobba både strategiskt och praktiskt med din egen roll och verksamhet, samtidigt som du lär dig nya verktyg och metoder för att utveckla affären, verksamheten, era ledare, medarbetare och er organisation.

Utbildning Certifierad verksamhetsledare – upplägg

Utbildningsprogrammet börjar med att du gör analysen Verksamhetstempen, för att hjälpa dig lägga fokus på rätt delar under utbildningens gång. I programmet ingår dessutom 4 timmar individuell executive coaching med en handplockad coach. Efter avslutad utbildning har du skapat förutsättningar för fortsatt framgång, nöjdare medarbetare och bättre resultat.

Genom godkänd examen får du titeln Certifierad verksamhetsledare som ett kvitto på din kompetens. Utbildningen följer ett program på fem utbildningstillfällen två dagar åt gången.  Du anpassar själv takten efter dina och verksamhetens behov. Vår rekommendation är att programmet sträcker sig under 6-12 månader så att du förverkligar varje del i vardagen innan vi tar det vidare till nästa steg.

68 400 kr

Boka utbildning Visa datum
Startdatum certifiering

Certifieringen består av flera delar. Välj datum för den första delen, så hjälper vi dig att hitta datum till resterande delar längre fram.

Laddar
datum

Kontakta oss

Har du några frågor så är du varmt välkommen att höra av dig till oss. Vi återkommer så fort som möjligt.

Skickar
Formulär
När du fyller i din e-postadress samtycker du till att dina uppgifter behandlas enligt vår integritetspolicy.

Tack!

Vi återkommer till dig så snabbt vi kan.

Referenser

Kostnadsfria seminarier

Frukost och nya perspektiv ingår. Välkommen!

Utbildningspaket

Utbildningspaket är ett förköp av utbildningsdagar som spar både tid och pengar. En snabbfotad och flexibel lösning där ni väljer fritt från våra 40+ schemalagda utbildningar.

Läs mer

Våra kunder

Sök på Framfot

Ange din sökning nedan:

Osäker på vilken utbildning du ska gå?

Vi har samlat all information du behöver i vår utbildningskatalog.

Framfot katalog Beställ