fbpx
Ledarskap och projektledning

Certifierad verksamhetsledare

En utbildning för verksamhetsledare som vill bredda och fördjupa sin kompetens och sina färdigheter. Den riktar sig till dig som har eller kommer att få ansvar för en verksamhet eller fristående affärsområde.

Företagsanpassa

Att leda en verksamhet i dagens snabbrörliga och digitala verklighet är en utmaning. Samtidigt ger det nya möjligheter du kan ta vara på. Den här utbildningen ger dig den kunskap och träning du behöver för att få det att hända.

Utbildningen Certifierad verksamhetsledare är ett komplett utbildningsprogram som rustar dig att leda, utveckla och forma en verksamhet från nuläge till er nya, ännu ljusare framtid. Genom hela utbildningen går kopplingen till din vardag som en röd tråd. Du kommer jobba både strategiskt och praktiskt med din egen roll och verksamhet, samtidigt som du lär dig nya verktyg och metoder för att utveckla affären, era ledare, medarbetare och er organisation.

Utbildning Certifierad verksamhetsledare – upplägg

Utbildningsprogrammet börjar med att du gör analysen Verksamhetstempen, för att hjälpa dig lägga fokus på rätt delar under utbildningens gång. I Strategi & digital affärsutveckling sätter du en plan för framtiden. Sedan tränar du praktiskt på olika verktyg och metoder som får det att hända i utbildningen Leda andra ledare. Genom att sedan gå  Ekonomi för ledare får du full koll på ekonomiska termer och de viktiga grundbultarna i din verksamhet: kronor och ören – vad du faktiskt har att jobba med.

Eftersom du jobbat praktiskt med din egen verksamhet genom hela programmet har du nu en strategisk plan som du börjat verkställa och förankra, samt full koll på er ekonomiska situation. I utbildningen Förändringsledning lär du dig att initiera och leda förändringsprojekt framgångsrikt i en föränderlig omvärld. Programmet avslutas med en utbildning där du övar på att utmana dina medarbetare, ställa rätt frågor och få hela verksamheten att kavla upp ärmarna i Ledarskap nivå 3 – coachande ledarskap.

I programmet ingår dessutom 4 timmar individuell executive coaching med en handplockad coach. Efter avslutad utbildning har du skapat förutsättningar för fortsatt framgång, nöjdare medarbetare och bättre resultat. Du är rustad för framtiden och tryggare i rollen som verksamhetsledare. Genom godkänd examen får du titeln Certifierad verksamhetsledare som ett kvitto på din kompetens.

Certifieringen följer ett program med fem utbildningstillfällen och du anpassar själv studietakten. Vår rekommendation är att programmet sträcker sig under 6-12 månader så att du förverkligar varje del i vardagen innan vi tar det vidare till nästa steg.

Erbjudande: Boka din utbildning nu och bli guldmedlem, med fri tillgång till alla våra minikurser.

75 800 kr

Visa datum
Boka utbildning

Certifieringen består av flera delar. Välj datum för den första delen, så hjälper vi dig att hitta datum till resterande delar längre fram.

Startdatum certifiering
Laddar
datum

Kostnadsfria seminarier

Frukost och nya perspektiv ingår. Välkommen!

Referenser

Utbildningspaket

Utbildningspaket är den perfekta lösningen för er som vill förköpa utbildningsdagar till ett förmånligt pris. Utbildningspaketen finns i tre storlekar och fungerar som ett klippkort som hela verksamheten kan använda. Ett smart sätt att spara tid, pengar och trygga verksamhetens kompetensutveckling.

Läs mer

Kontakta oss

Har du några frågor så är du varmt välkommen att höra av dig till oss. Vi återkommer så fort som möjligt.

Skickar
Formulär
När du fyller i din e-postadress samtycker du till att dina uppgifter behandlas enligt vår integritetspolicy.

Tack!

Vi återkommer till dig så snabbt vi kan.

Alla utbildningar

Våra kunder

Sök på Framfot

Ange din sökning nedan: