fbpx

"Jag rekommenderar gärna utbildningen."

Daniel Larsson, Dynamate Industrial Services Ekonomi för ledare
Daniel Larsson, Dynamate Industrial Services
Utbildningsupplägg Utbildnings-
upplägg
Ladda ned
Ledarskap och projektledning

Ekonomi för ledare

En utbildning i ekonomi för dig som vill ha koll på ekonomiska begrepp och skapa lönsamma avdelningar, verksamheter och projekt från första faktura till bokslut.

Företagsanpassa

Den här utbildningen passar dig som är chef, projektledare eller har en annan roll där du har någon form av budgetansvar. Du behöver inte ha några ekonomiska förkunskaper.

Förutsättningen för en lönsam verksamhet är en välskött ekonomi. Oavsett om du är projektledare eller chef är det av yttersta vikt att ha förståelse för den ekonomiska helheten. Om du är budgetansvarig är det oumbärligt att besitta nödvändiga kunskaper och känna till alla termer och rutiner som påverkar lönsamheten. Hur gör du kalkyler, hur budgeterar du, hur använder du nyckeltal? Och, inte minst, hur kan du direkt påverka lönsamheten?

I utbildningen Ekonomi för ledare får du lära dig alla grundläggande termer och ekonomiska grundbegrepp. Du lär dig även att läsa ekonomiska rapporter och tolka ekonomisk information. Det hjälper dig att fatta rätt beslut för att lägga upp en budget, genomföra den och sedan följa upp den.

Tillsammans med en erfaren och pedagogisk utbildare med erfarenhet av att vara chef, projektledare, leda större verksamheter och med stor ekonomisk förståelse, får du rätt kunskap för att säkerställa att du har vad som krävs för att långsiktigt leda en ekonomiskt sund verksamhet, avdelning eller ditt projekt.

Utbildningen Ekonomi för ledare ingår även i programmet Certifierad verksamhetsledare.

Erbjudande: Boka din utbildning nu och bli guldmedlem, med fri tillgång till alla våra minikurser.

17 900 kr

Kostnadsfria seminarier

Frukost och nya perspektiv ingår. Välkommen!

Referenser

Utbildningspaket

Utbildningspaket är den perfekta lösningen för er som vill förköpa utbildningsdagar till ett förmånligt pris. Utbildningspaketen finns i tre storlekar och fungerar som ett klippkort som hela verksamheten kan använda. Ett smart sätt att spara tid, pengar och trygga verksamhetens kompetensutveckling.

Läs mer

Kontakta oss

Har du några frågor så är du varmt välkommen att höra av dig till oss. Vi återkommer så fort som möjligt.

Skickar
Formulär
När du fyller i din e-postadress samtycker du till att dina uppgifter behandlas enligt vår integritetspolicy.

Tack!

Vi återkommer till dig så snabbt vi kan.

Alla utbildningar

Våra kunder

Sök på Framfot

Ange din sökning nedan: