Utbildningen Certifierad ledare 1.0

Jag rekommenderar utbildningen till alla chefer.

Mats Ljung, Silex Microsystems

Komplett chefsutbildning för dig som vill nå framgång.
Certifierad ledare 1.0 är utbildningen för dig som vill bli trygg och respekterad i rollen som ledare.

Support mellan utbildningstillfällena och diplomering efter utbildningen ingår. Utbildningen omfattar tre ledarskapskurser där du själv anpassar studietakten till din yrkesroll. Du får extra kvalitetssäkring och stöd före, under och efter varje moment. Efter genomförd chefsutbildning får du en certifiering som bekräftelse på din ledarkompetens.

Pris: 36 800 kr Ladda ner utbildningsupplägg Tider: 2+2+2 kursdagar Deltagare: Max 10 per tillfälle Läs mer om våra kursportföljer

Boka kursen idag
 • Ready

  Förberedande analys ökar behållningen av kursen

  Bästa effekt av chefsutbildningen får du med en 360 graders kompetensinventering i början av programmet, förslagsvis efter nivå ett. Inventeringen är frivillig och syftar till att tydliggöra styrkor samt förbättringsområden genom att belysa hur andra uppfattar ditt ledarskap.
 • Set

  Konkret arbete ger goda resultat under utbildningen

  Gemensam pedagogik och struktur löper som en röd tråd genom de tre utbildningarna som tar dig från ny som chef till fullfjädrad ledare. Med rätt verktyg samt tid att praktisera dina nya kunskaper mellan utbildningstillfällena utvecklar du dig själv och dina medarbetare. Tillsammans med andra deltagare följer du utvecklingen och får kvitto på vad som fungerar.

  När du bokar utbildningen får du tillgång till vår Kompetensportal™ med din egen verktygslåda för chefsrollen. Här kan du hämta mallar och fylla på med kunskap när du behöver. Genom portalen har du också tillgång till ett digitalt Ledarnätverk™ som ger möjlighet till utbyte med kompetenta utbildare och andra deltagare som gått utbildning hos oss.
 • Go

  Uppföljning och utveckling efter utbildningen

  Du blir certifierad ledare efter genomförd utbildning genom godkänt examensprov. Certifieringen är en bekräftelse på uppnådda färdigheter i rollen som ledare och chef och tillsammans med en förnyad kompetensinventering av ditt ledarskap blir certifieringen ett värdefullt kvitto på din utveckling. Dessutom har du tillgång till coachning, support och Kompetensportalen för att hjälpa dig i din fortsatta utveckling.

Kursinnehåll

 • Ledarskap nivå 1
 • Ledarskap nivå 2
 • Ledarskap nivå 3
 • 360 graders kompetensinventering
 • Litteratur, mallar och checklistor
 • Förtäring
 • Utbildningsdiplom
 • Två timmar individuell Chefscoachning
 • Support
 • Konkret handlingsplan
 • Avslutande certifiering
 • Kompetensportalen™
 • Digitalt ledarnätverk™

Kursdatum

Hämtar...

Boka kursen idag

Beställ vår utbildningskatalog!

Vad är ditt nästa steg som ledare? Vi bjuder på verktygslåda för kompetensinventering i katalogen som hjälper dig välja rätt väg framåt.

Jag godkänner Framfots integritetspolicy. En gång i månaden får du vårt nyhetsbrev som hjälper dig nå framgång i din yrkesroll. Du kan självklart avregistrera dig när du vill.

Lär dig hemligheten bakom ett välfungerande ledarskap

Beställ vår rapport kring ett välfungerande ledarskap. Du får del av rapporten, analysen, våra slutsatser, vad det innebär konkret och vilka lärpunkter du kan dra av detta som du har nytta av i din roll och i er organisation. Fyll i formuläret för att ta del av rapporten.

Jag godkänner Framfots integritetspolicy. En gång i månaden får du vårt nyhetsbrev som hjälper dig nå framgång i din yrkesroll. Du kan självklart avregistrera dig när du vill.

Beställ Utbildningskatalog

Inspiration & information om vårt utbud i tryckt format. Beställ vår utbildningskatalog bekvämt hem till brevlådan.

Prenumerera

Ta del av nyheter, erbjudanden och tips från Framfot.

Ett välfungerande ledarskap

Vill du veta hur personal och chefer ser på ledarskapet? Beställ vår rapport ”Ett välfungerande ledarskap”.

Frukostseminarium: Varför gör de inte som jag säger?

Kostnadsfritt seminarium om ledarskap – i Stockholm, Malmö och Göteborg. Boka din plats idag!