fbpx

"Fördjupande ledarskapsutbildning för framgång."

Anna Furuhäll (VD), Framfot Certifierad ledare 2.0
Anna Furuhäll (VD), Framfot
Utbildningsupplägg Utbildnings-
upplägg
Ladda ned
Ledarskap och projektledning

Certifierad ledare 2.0

En utbildning i ledarskap på avancerad nivå som både breddar och fördjupar din kompetens som ledare.

Företagsanpassa

Utbildningen Certifierad ledare 2.0 är ett komplett utbildningsprogram med praktiska och behovsanpassade utbildningar som ger dig det du behöver för att nå framgång. Det är en fortsättningsutbildning som bygger på utbildningen Certifierad ledare 1.0. 

Du anpassar själv studietakten efter dina och verksamhetens behov. Mellan de fysiska utbildningsdagarna realiserar du din handlingsplan med support från våra kompetenta utbildare. Det borgar för hållbara resultat och utveckling på riktigt. Efter genomförd chefsutbildning får du en certifiering 2.0 som bekräftelse på din ledarkompetens.

Utbildning Certifierad ledare 2.0 – upplägg

Certifierad ledare 2.0 är utbildningen för dig som vill ta ditt ledarskap till nästa nivå. Programmet omfattar tre utbildningar som ger insikt, ökad kompetens, konkreta verktyg och ny energi i ditt ledarskap.

Du börjar med att blicka inåt och jobbar med dig själv och din yrkesroll i delutbildningen Ledarskap för erfarna chefer. Här får du lära dig mer om Full Range Leadership Model och hur du kan använda en mix av transaktionellt och transformativt ledarskap för att lyckas i rollen som chef. Det praktiska arbetet med din roll och situationer ur din vardag fortsätter under hela programmet, vilket ger konkret nytta och direkt effekt av det du lär dig och det jobb du gör.

Därefter följer delutbildningen Arbetsrätt i praktiken där du fördjupar dig i arbetsrättsliga frågor under ledning av en erfaren advokat. Du får kunskap för att hantera de flesta arbetsrättsfrågor med lagen i ryggen. Dessutom får du en ökad trygghet i frågor som rör till exempel anställning, uppsägning och omplacering.

I den avslutande utbildningen Konflikthantering och svåra samtal tränar du praktiskt på hur du kan hantera konflikter och göra svåra samtal enkla. Det handlar om olika typer av samtal som man behöver ta som chef – från vardaglig feedback till tuffare samtal.

Efter utbildningsprogrammet kommer du känna dig rustad för ett framgångsrikt, personligt och långsiktigt ledarskap. Du har redan börjat utvecklingsresan. Genom ökad kompetens i arbetsrätt och konflikthantering kommer du få större trygghet i din roll. Att veta vad som gäller och hur du ska hantera det frigör både tid och energi som du kan lägga på andra delar i ledarskapet. Som att använda de verktyg du lärt dig för att hjälpa varje individ att utvecklas, kliva framåt och ta större ansvar.

Individuell coachning och extra stöd ingår

I Certifierad ledare 2.0 ingår extra stöd och kvalitetssäkring före, under och efter varje utbildningstillfälle. Dessutom får du två tillfällen med individuell coachning samt diplomering efter utbildningen.

Erbjudande: Boka din utbildning nu och bli guldmedlem, med fri tillgång till alla våra minikurser.

42 800 kr

Boka utbildning Visa datum
Startdatum certifiering

Certifieringen består av flera delar. Välj datum för den första delen, så hjälper vi dig att hitta datum till resterande delar längre fram.

Laddar
datum

Referenser

Utbildningspaket

Utbildningspaket är den perfekta lösningen för er som vill förköpa utbildningsdagar till ett förmånligt pris. Utbildningspaketen finns i tre storlekar och fungerar som ett klippkort som hela verksamheten kan använda. Ett smart sätt att spara tid, pengar och trygga verksamhetens kompetensutveckling.

Läs mer

Kontakta oss

Har du några frågor så är du varmt välkommen att höra av dig till oss. Vi återkommer så fort som möjligt.

Skickar
Formulär
När du fyller i din e-postadress samtycker du till att dina uppgifter behandlas enligt vår integritetspolicy.

Tack!

Vi återkommer till dig så snabbt vi kan.

Våra kunder

Sök på Framfot

Ange din sökning nedan: