Ledarskap och projektledning

Certifierad erfaren ledare

Nå era mål och förverkliga er strategi snabbare, genom att använda personalens samlade kraft på bästa sätt. I Certifierad erfaren ledare får du det du behöver för att lyckas med det.

Välkommen till en utbildning för dig som är erfaren ledare och vill ta nästa kliv i din ledarskapskarriär. Det här ledarskapsprogrammet ger dig viktiga insikter, praktisk träning och stöd från andra erfarna ledare. Direkt på plats i utbildningen börjar du med det arbete som krävs för att forma en välstrukturerad, flexibel och självgående avdelning eller organisation som genomför förbättringar och tacklar utmaningar effektivt.

För du som varit chef ett tag känner kanske igen dig i att oförutsedda saker tenderar att hända. Oavsett hur bra du planerar behöver du vara rustad för att hantera nya förutsättningar och redo att leda dina medarbetare i förändring.

Efter att du fördjupat dig i bland annat hur ditt ledarskap kan utvecklas med Full range leadership model (FRLM), hur du kan forma effektiva förändringsprocesser, och hur du på bästa sätt coachar och motiverar andra ledare, kommer du tillbaka till verksamheten med ny kompetens och en personlig handlingsplan för hur ni ska jobba framåt. Effekten blir att du, istället för att släcka bränder eller detaljstyra, kan lägga mer av din tid och ditt fokus på saker som utvecklar er.

För vem?

Den här utbildningen passar dig som är, eller siktar på att bli, chef med ansvar för både personal och andra ledare. Du har varit chef i minst fem år, och/eller har gått en grundläggande ledarskapsutbildning (som till exempel Certifierad ledare).

Ett ledarskapsprogram som ger effekt direkt

Utbildningen består av de tre delutbildningarna Ledarskap för erfarna chefer, Förändringsledning, och Leda andra ledare. Ingår gör även en ledarskapsanalys, extra kvalitetssäkring och stöd i den praktiska tillämpningen.

Att få byta erfarenheter med andra erfarna ledare är en viktig del i utbildningen. Att ta hem kunskapen och arbeta praktiskt med den i din egen vardag, likaså. Det ger nämligen de allra bästa förutsättningarna för att din nya kompetens ska hålla i längden. Därför kommer du under utbildningen att matchas ihop med en kurskamrat. En Action buddy. Tillsammans stöttar ni varandra för att få rätt saker att hända mellan utbildningstillfällena.

Du väljer själv i vilken takt du vill genomföra de tre stegen så att det passar både dig och din organisation. Fokus under varje delutbildning är att ge dig den kompetens som behövs för att leda och utveckla personalen, och verksamheten, till nästa nivå.

Du får också:

  • Två tillfällen individuell executive coachning med din utbildare
  • Certifieringsintyg efter godkänt certifieringsprov
  • Tillgång till digitala träningsuppgifter, mallar och verktygslåda i Kompetensportalen.
  • Möjlighet att ”få jobb gjort” genom att jobba aktivt med saker du behöver lösa i din vardag, direkt under utbildningsdagarna.

Varmt välkommen till ett utbildningsprogram som hjälper dig att ta vara på din egen och teamets fulla kapacitet. Efter utbildningen gör du ett certifieringsprov. Vid godkänt resultat blir du Certifierad erfaren ledare, och får ett kvitto på din kompetens.

 

Erbjudande: Boka din utbildning nu och bli guldmedlem, med fri tillgång till alla våra minikurser.

42 800 kr

Bli uppringd kostnadsfritt

Frågor? Mathias svarar i ett rådgivningssamtal. Boka här

Visa datum
Boka utbildning

Certifieringen består av flera delar. Välj datum för den första delen, så hjälper vi dig att hitta datum till resterande delar längre fram.

Startdatum certifiering
Laddar
datum

Kostnadsfria seminarier

Frukost och nya perspektiv ingår. Välkommen!

Referenser

Utbildningspaket

Utbildningspaket är den perfekta lösningen för er som vill förköpa utbildningsdagar till ett förmånligt pris. Utbildningspaketen finns i tre storlekar och fungerar som ett klippkort som hela verksamheten kan använda. Ett smart sätt att spara tid, pengar och trygga verksamhetens kompetensutveckling.

Läs mer

Kontakta oss

Har du några frågor så är du varmt välkommen att höra av dig till oss. Vi återkommer så fort som möjligt.

Skickar
Formulär
När du fyller i din e-postadress samtycker du till att dina uppgifter behandlas enligt vår integritetspolicy.

Tack!

Vi återkommer till dig så snabbt vi kan.

Alla utbildningar

Våra kunder

Sök på Framfot

Ange din sökning nedan: