Ny som chef? Så lyckas du i chefsrollen (VIDEO)

Ny som chef? Kul! Säkert har du massor av idéer och funderingar kring din framtida roll. Här bjuder vi på en video med 5 tips som hjälper dig att lyckas i chefsrollen.

Framfot ledarskapsutbildning ny chef

Ny som chef – våra bästa tips

Se till att förväntningarna är tydliga i alla riktningar. Hur du praktiskt gör det, och fler konkreta tips som är bra att tänka på för att nå framgång, bjuder vi på i videon.

Vill du bli riktigt trygg i din ledarroll? Boka plats på vår ledarskapsutbildning Ny som Chef. Är du osäker på vilket som är ditt bästa, nästa steg för att nå framgång? Gör vår behovsanalys för ledare och projektledare. Klicka här!

För en sak som vi är säkra på är att ingen föds till ledare. Konsten att leda är just en konst – alltså något som går att öva upp. Med självinsikt, mod och praktisk träning kommer du att utvecklas i rollen. Det innebär att du har alla förutsättningar att bli en riktigt bra chef, bara du är villig att lära nytt, träna och utvecklas.

Stort lycka till med ditt nya uppdrag! 

Beställ vår utbildningskatalog!

Vilket är ditt nästa steg? Vi bjuder på verktygslåda för kompetensinventering i katalogen som ger dig svaret. Den hjälper dig förankra din utveckling hos din chef.

Jag godkänner Framfots integritetspolicy. En gång i månaden får du vårt nyhetsbrev som hjälper dig nå framgång i din yrkesroll. Du kan självklart avregistrera dig när du vill.

Lär dig hemligheten bakom ett välfungerande ledarskap

Beställ vår rapport kring ett välfungerande ledarskap. Du får del av rapporten, analysen, våra slutsatser, vad det innebär konkret och vilka lärpunkter du kan dra av detta som du har nytta av i din roll och i er organisation. Fyll i formuläret för att ta del av rapporten.

Jag godkänner Framfots integritetspolicy. En gång i månaden får du vårt nyhetsbrev som hjälper dig nå framgång i din yrkesroll. Du kan självklart avregistrera dig när du vill.

Seminarium: Från duktiga specialister till närvarande ledare

Vi bjuder på konkreta verktyg för ett modigare ledarskap. Frukostseminarium i Stockholm, Malmö och Göteborg.

Beställ Utbildningskatalog

Inspiration & information om vårt utbud i tryckt format. Beställ vår utbildningskatalog bekvämt hem till brevlådan.

Utbildning för framgång

Framfot erbjuder praktiska och behovsanpassade utbildningar inom ledarskap, sälj, marknadsföring, kommunikation och HR. Läs mer om våra kurser via nedanstående länkar.

Ett välfungerande ledarskap

Vill du veta hur personal och chefer ser på ledarskapet? Beställ vår rapport ”Ett välfungerande ledarskap”.