"En bra mix av teori och praktiskt arbete!"

Pia Madsen, Evidensia AB Leda och utveckla verksamheten
Pia Madsen, Evidensia AB
Utbildningsupplägg Utbildnings-
upplägg
Ladda ned
Ledarskap och projektledning

Leda och utveckla verksamheten

Få det du behöver för att sätta en bra struktur, forma en målinriktad kultur och hjälpa dina ledare i organisationen att prioritera och kliva fram.

Företagsanpassa

Välkommen till en inspirerande och praktisk utbildning som fokuserar på hur du kan leda och utveckla verksamheten framgångsrikt. Här tar du på dig arbetshandskarna och får viktigt jobb gjort redan på plats under utbildningsdagarna.

Det du kommer att lära dig

Tillsammans med en uppskattad utbildare, som själv har gedigen erfarenhet av att leda andra, kommer du under utbildningen att jobba med det du behöver för att:

  • Sätta en smart struktur och utveckla verksamheten med arbetssätt och processer som effektiviserar
  • forma ett gemensamt ledarskap där cheferna i verksamheten har det de behöver för att prioritera rätt, skapa engagemang och driva framåt
  • ta vara på ledningsgruppens potential och använda den fullt ut i verksamheten
  • skapa en kultur där alla drar åt samma håll, ett bättre klimat för samarbete och en miljö där fler kliver fram och tar ansvar
  • förstå psykologin bakom vad som driver olika människor, och hur du kan påverka och leda genom andra

Den här utbildningen rustar dig kort och gott för att få rätt saker att hända i verksamheten – snabbare.

Utbildningen börjar direkt när du bokar

Utbildningen börjar direkt när du bokar, i den digitala Kompetensportalen. Här får du tillgång till teori, mallar och träningsuppgifter du kan göra innan du träffar din utbildare. Det ger mer plats för praktisk träning och konkret arbete under utbildningsdagarna, vilket i sin tur borgar för riktigt goda resultat. 

Att få byta erfarenheter med andra chefer är en viktig del i utbildningen. Att ta hem kunskapen och arbeta praktiskt med den i din egen vardag, likaså. Det ger nämligen de allra bästa förutsättningarna för att din nya kompetens ska hålla i längden. Därför kommer du under utbildningen att matchas ihop med en kurskamrat. En Action buddy. Tillsammans stöttar ni varandra för att få rätt saker att hända även efter utbildningsdagarna – så att du får möjlighet att praktisera dina kunskaper och utveckla dig själv och dina medarbetare. 

Chefen ska inte vara ensam hjälte

Efter utbildningen har du en tydlig plan för hur ni ska få det att hända i vardagen. Du vet hur ni kan organisera er smartare och vad du kan göra för att påverka kulturen på er arbetsplats. Dessutom har du fått konkreta verktyg för att leda genom andra ledare. Vårt mål är att du ska få inspiration, konkreta verktyg och tips om hur du lägger fokus på rätt saker utifrån dina specifika utmaningar, hur och vad du ska kommunicera, hur du inspirerar som ledare och hittar rätt balans mellan styrning, uppföljning, inspiration och fria tyglar. Chefen är inte en ensam hjälte – för att nå era mål behöver ni vara fler som lyfter varandra.

I den här utbildningen får du möjlighet att jobba praktiskt med att förverkliga er befintliga strategi. Du behöver alltså ha en vision, riktning och övergripande mål för er verksamhet. För dig som behöver ta ut riktningen och hitta rätt på nya affärsmöjligheter i en digital värld – börja med utbildningen Strategi & digital affärsutveckling.

Utbildningen ingår även i Certifierad verksamhetsledare.

Erbjudande: Boka din utbildning nu och bli guldmedlem, med fri tillgång till alla våra minikurser.

17 900 kr

Bli uppringd kostnadsfritt

Frågor? Mathias svarar i ett rådgivningssamtal. Boka här

Kostnadsfria seminarier

Frukost och nya perspektiv ingår. Välkommen!

Referenser

Utbildningspaket

Utbildningspaket är den perfekta lösningen för er som vill förköpa utbildningsdagar till ett förmånligt pris. Utbildningspaketen finns i tre storlekar och fungerar som ett klippkort som hela verksamheten kan använda. Ett smart sätt att spara tid, pengar och trygga verksamhetens kompetensutveckling.

Läs mer

Kontakta oss

Har du några frågor så är du varmt välkommen att höra av dig till oss. Vi återkommer så fort som möjligt.

Skickar
Formulär
När du fyller i din e-postadress samtycker du till att dina uppgifter behandlas enligt vår integritetspolicy.

Tack!

Vi återkommer till dig så snabbt vi kan.

Alla utbildningar

Våra kunder

Sök på Framfot

Ange din sökning nedan: