fbpx

Anpassad ledarskapsutbildning som gör er bäst på det ni gör

En anpassad ledarskapsutbildning kan ta dig och din organisation till nästa nivå. Myterna om ledarskap är många och inte alltid faktabaserade. Ekonomiska siffror och sådant som är mätbart är mer tacksamt, helt enkelt därför att det är tydligare vad som är rätt och fel. Så kallade mjuka faktorer är inte lika lätta att sätta i direkt samband med vad det får för effekt i slutändan.

Begär offert

Våra kunder berättar om samarbetet med Framfot:

Läs mer om samarbetet med Kiwa Sweden här.

Läs mer om samarbetet med Capio här.

Praktiska verktyg och träning som ger resultat

Vi vet att ledarskapsutbildning är allt annat än flummigt. Tydlighet, förtroende och självinsikt har stor påverkan på både resultat och mående. Med praktiska verktyg och rätt träning kan de flesta utvecklas i sina ledarroller. Dessutom går det utmärkt att mäta effekten av välfungerande ledarskap.

Exempel på myter:

  • Personer som är duktiga i sitt yrkesutövande befordras till chef, inte för att de har de rätta kvaliteterna för en chefsroll, utan för att de presterat i sin specialistroll.
  • Allt ansvar för en sund arbetsplats ligger på cheferna.
  • Det finns en viss form av ledarskap som är rätt i alla lägen.
  • Ledarskapsmodeller utgör lösningen på alla ledarskapsproblem i alla organisationer, bara man går en kurs i just den modellen.
  • Man föds till ledare, det är inget som behöver tränas upp eller finnas en struktur för.
  • Hitta en gammal hockeytränare så är saken biff.

Vi tror att du som läser detta redan förstått att ledarskapet är viktigt och du har säkert en del på fötterna kring vad som faktiskt fungerar. Vi vill arbeta med dig som vill ta din organisation och ert ledarskap till nästa nivå med praktiska och behovsanpassade ledarskapsutbildningar.

Dessutom vill vi gärna mäta och utvärdera, så att vi tillsammans får ett tydligt kvitto på att vi gjort en positiv skillnad.

Oavsett om det är ett gäng teamledare som behöver träna på det praktiska ledarskapet eller en ledarskapsutbildning för alla era chefer får du hos oss tillgång till ett engagerat, kompetent och snabbfotat utbildarteam som hjälper er lyckas. Det finns dock några saker du bör känna till:

Vi bygger det tillsammans och du måste vara delaktig

Ja, du läste rätt – vi kan inte göra detta själva. Du behöver vara med för att detta ska bli bra. Är det mer omfattande insatser är det viktigt att vi involverar ledningen. Vilket ledarskap vill ni ha i er verksamhet? Vad står ni för? Tillsammans kommer vi hitta rätt på enkla och effektiva sätt att täta läckor så att ledarskapet blir tydligare – i hela organisationen!

Forskningsbaserad, anpassad ledarskapsutbildning

I våra ledarskapsutbildningar utgår vi från analyser, forskning och undersökningar kring vad som faktiskt fungerar. Vi vill höja ambitionsnivån för hur man bygger ett välfungerande ledarskap och skingra en del av de myter som florerar, hjälpa er nå era mål och bli bättre på det ni gör samtidigt som ni samarbetar på bästa sätt.

Det räcker inte med kunskap – du måste träna!

Ofta stannar ledarskapsutbildningar vid att förmedla kunskap och skapa insikter som deltagarna sedan själva tar vidare efter bästa förmåga i vardagen. För att det ska ge effekt krävs att ledarna inte bara kommer till självinsikt utan också tränar på nya beteenden under själva utbildningen. Gärna med konkreta uppgifter där de går ut och gör i vardagen – tillsammans med sin personal.

Kombinera digitalt lärande med fysisk träning

För att effektivisera träningsprogrammen kombinerar vi dem ofta med våra digitala lösningar för kunskapsförmedling, lärande och olika former av quiz & kunskapskoll. Det gör att när vi väl ses kan lägga mer fokus på att träna och arbeta med praktiska case från er vardag.

Ledarskapsutbildning med ett före, under och efter

En viktig del för att få det att hända är att utgå från era förutsättningar. Med vår metod SPRINT™ formar vi ett effektivt upplägg som passar er budget.

Ledarskapsutbildningen blir då ett verktyg för att förverkliga er vision, era mål och planer och förankras i er vardag.

Begär offert

Workshop, seminarium eller webbinarium

Vill du skräddarsy en aktivitet för din verksamhet? Vi hjälper gärna till! Vi börjar med en kostnadsfri behovsanalys och presenterar sedan ett förslag på vad vi tror kan hjälpa er framåt. Vårt mål är alltid att ni ska bli bäst på det ni gör (och ha roligt medan ni gör det!). Här är några exempel på seminarier och webbinarier vi genomfört på sistone. Vi kan självklart bygga nya utifrån just era behov och möjligheter.

Aktuella seminarier och webbinarier inom ledarskap

Offertförfrågan

Kontakta oss så hjälper vi dig så snart som möjligt.

Skickar
Formulär
När du fyller i din e-postadress samtycker du till att dina uppgifter behandlas enligt vår integritetspolicy.

Tack!

Vi återkommer till dig så snabbt vi kan.

Kostnadsfria seminarier

Frukost och nya perspektiv ingår. Välkommen!

Alla utbildningar

Våra kunder

Sök på Framfot

Ange din sökning nedan: