fbpx

Projektledarutbildning som lyfter hela er projektorganisation

Några av de vanligaste anledningarna till att projekt kör i diket är bristande planering, dåligt projektledarskap och avsaknad av projektförståelse. Vår erfarenhet är att projektledarutbildningar är oerhört tacksamma att arbeta med, eftersom det gör en enorm skillnad när alla har en förståelse för det gemensamma arbetssättet. Det är också en utbildningsform där vi kan arbeta med era befintliga projekt och få arbete gjort samtidigt som ni lär er nya arbetssätt och förankrar effektiva projektmetoder.

Begär offert

Våra kunder berättar om samarbetet med Framfot:

Läs mer om samarbetet med Kiwa här.

Läs mer om samarbetet med Capio här.

Praktiska behovsanpassade projektledarutbildningar

Vi erbjuder praktiska och behovsanpassade projektledarutbildningar som hjälper er nå framgång. En bra projektledarutbildning ska inte bara leverera nöjda deltagare utan också leda till en märkbar skillnad i vardagen. Den viktigaste frågan för dig är: vilken skillnad vill du uppnå?

Vi kan hjälpa er med allt från grundläggande nivå för projektmedlemmar eller projektledare till spetsutbildning för era erfarna projektledare. Oavsett om ni redan har en befintlig projektmodell eller helt saknar gemensamma arbetssätt löser vi det.

Det som tog dig hit kommer inte ta dig dit

Vi vill höja ambitionsnivån för hur man arbetar med projekt. Att lyfta det gemensamma arbetssättet hos projektledare, projektmedlemmar och beställare gör en stor skillnad för hur effektiva era projekt är i slutändan.En viktig del är också att se den utbildning vi gör med er som ett projekt, vilket innebär att vi gemensamt sätter upp projekt- och effektmål som ska uppnås – i själva insatsen.

Vi bygger det tillsammans och du måste vara delaktig

Ja, du läste rätt, vi kan inte göra detta själva. Du behöver vara med på tåget för att detta ska bli bra.
Därför är det också viktigt att du som beställer utbildningen är delaktig, så att utbildningen ”flyttar hemifrån” efteråt. Ni ska inte vara beroende av externa aktörer för att hålla i den positiva förändringen efter utbildningen.

Det räcker inte med kunskap – det behövs träning!

En duktig projektledare fungerar som en entreprenör i Projektet AB som tar egna initiativ, driver framåt och får tydliga svar vid varje beslutspunkt. I våra upplägg får ni träna på det som hjälper er nå framgång i era projekt. Vad det består i beror på vilka ni är och var ni vill komma. Ni kan er verksamhet och era kunder. Vi kan utbildning. Tillsammans skapar vi ett bra träningsupplägg som tar er dit ni vill.

Kombinera digitalt lärande med fysisk träning

För att effektivisera träningsprogrammen kombinerar vi dem ofta med våra digitala lösningar för kunskapsförmedling, videobaserat lärande och roliga quiz. Det gör att när vi väl ses kan lägga mer fokus på att träna och arbeta med praktiska projekt.

Projektledarutbildning med ett före, under och efter

En viktig del för att få det att hända är att utgå från era förutsättningar och behov och forma en helhet. Med vår metod SPRINT™ formar vi ett effektivt upplägg som passar er budget och målsättning.

Tillsammans bygger vi en projektledarutbildning som förankrar ett nytt och mer effektivt arbetssätt i er verksamhet.

Begär offert

Workshop, seminarium eller webbinarium

Vill du skräddarsy en aktivitet för din verksamhet? Vi hjälper gärna till! Vi börjar med en kostnadsfri behovsanalys och presenterar sedan ett förslag på vad vi tror kan hjälpa er framåt. Vårt mål är alltid att ni ska bli bäst på det ni gör (och ha roligt medan ni gör det!). Här är några exempel på seminarier och webbinarier. Vi kan självklart bygga nya utifrån just era behov och möjligheter.

Aktuella seminarier och webbinarier inom ledarskap

Offertförfrågan

Kontakta oss så hjälper vi dig så snart som möjligt.

Skickar
Formulär
När du fyller i din e-postadress samtycker du till att dina uppgifter behandlas enligt vår integritetspolicy.

Tack!

Vi återkommer till dig så snabbt vi kan.

Kostnadsfria seminarier

Frukost och nya perspektiv ingår. Välkommen!

Alla utbildningar

Våra kunder

Sök på Framfot

Ange din sökning nedan: