fbpx

Skräddarsydda utbildningar inom kommunikation och retorik

Om du vill nå en människas hjärta, prata deras språk!
Nelson Mandela

Kommunikation är det viktigaste vi har. Det binder oss människor samman – eller separerar oss. Vi erbjuder praktiska och behovsanpassade utbildningar inom kommunikation och retorik där vi skräddarsyr ett träningsupplägg för att ni ska utvecklas i er gemensamma vardag. Oavsett om det handlar om att vässa era ledningsgruppsmöten, träna era chefer i konflikthantering, vässa inköpsavdelningens förhandlingsteknik eller förbättra hur ni pratar med varandra i vardagen har vi upplägg som tar er till nästa nivå.

Begär offert

Våra kunder berättar om samarbetet med Framfot:

Läs mer om samarbetet med Brandskyddsföreningen i Väst här.

Det som tog dig hit kommer inte ta dig dit

Vi vill höja ambitionsnivån för hur man kommunicerar på jobbet.  Det innebär att lyfta förmågan att sända och ta emot. Att skapa en koppling mellan varandra och hitta vägar förbi de filter som försvårar förståelse och samsyn. Modet att våga vara tydlig. Omtanken att visa hänsyn. Färdigheterna att få fram ert budskap på ett sätt som når fram.

Vi bygger det tillsammans och du måste vara delaktig

Ja, du läste rätt, vi kan inte göra detta själva. Du behöver vara med på tåget för att detta ska bli bra. Därför är det också viktigt att du som beställer utbildningen är delaktig, så att utbildningen ”flyttar hemifrån” efteråt. Ni ska inte vara beroende av externa aktörer för att hålla i den positiva förändringen efter utbildningen.

Utbildning där ni tränar, inte korvstoppar

Retorik eller samspel – fokus för utbildningen spelar mindre roll. Ni måste träna för att sätta nya färdigheter i ryggmärgen.

Kombinera digitalt lärande med fysisk träning

För att effektivisera träningsprogrammen kombinerar vi dem ofta med våra digitala lösningar för kunskapsförmedling, videobaserat lärande och roliga quiz. Det gör att när vi väl ses kan lägga mer fokus på att träna och bygga en starkare kommunikation.

Retorik- och kommunikationsutbildningar med ett före, under och efter

En viktig del för att få det att hända är att utgå från era förutsättningar och behov och forma en helhet. Med vår metod SPRINT™ formar vi ett effektivt upplägg som passar er budget och målsättning.

Tillsammans bygger vi en kommunikationsutbildning som ger bestående färdigheter.

Begär offert

Workshop, seminarium eller webbinarium

Vill du skräddarsy en aktivitet för din verksamhet? Vi hjälper gärna till! Vi börjar med en kostnadsfri behovsanalys och presenterar sedan ett förslag på vad vi tror kan hjälpa er framåt. Vårt mål är alltid att ni ska bli bäst på det ni gör (och ha roligt medan ni gör det!). Här är några exempel på seminarier och webbinarier. Vi kan självklart bygga nya utifrån just era behov och möjligheter.

Aktuella seminarier och webbinarier inom kommunikation och retorik

Bli proffs på digital utbildning

Varför gör de inte som jag säger? 

Från oro till arbetsro

Flow vid distansarbete

Offertförfrågan

Kontakta oss så hjälper vi dig så snart som möjligt.

Skickar
Formulär
När du fyller i din e-postadress samtycker du till att dina uppgifter behandlas enligt vår integritetspolicy.

Tack!

Vi återkommer till dig så snabbt vi kan.

Kostnadsfria seminarier

Frukost och nya perspektiv ingår. Välkommen!

Alla utbildningar

Våra kunder

Sök på Framfot

Ange din sökning nedan: